Over ons

Middelkoop Verhuur is sinds 2009 de professionele verhuurafdeling van St. Middelkoop. Vanuit onze vestigingen in Zaltbommel, Buurmalsen en Werkendam verhuren wij een groot assortiment aan machines en gereedschappen.

Deze machines en gereedschappen worden verhuurd voor de bouw, aan installateurs, loodgieters en voor de grond-, weg- en waterbouw en ook aan particulieren. Of het nu gaat om een boorhamer, diamantgereedschap, rioolapparatuur, luchtgereedschap, gereedschap voor houtbewerking, kachels, bouwdrogers, aggregaten of klimmateriaal, voor het huren van machines en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons is het erg makkelijk om een machine te huren. u kunt via onze website reserveren of even bellen zodat wij de machine klaar kunnen zetten. Het kan zijn dat er bij het ophalen van de machine borg gevraagd word.

U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Staat het gereedschap of de machine die u wilt huren er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Dan doen wij ons best u eraan te helpen.  

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U huurt bij ons een perfect onderhouden machine en het gereedschap dat u huurt is van goede kwaliteit. Daarnaast krijgt u deskundige ondersteuning van onze medewerkers. Zij geven u advies over de keuze van de machine of het gereedschap wat u het beste kunt huren. En natuurlijk ook over het gebruik hiervan.

Bovendien hanteren wij ruime openingstijden! Afhalen en terugbrengen kan vanaf ‘s morgens 6:00 tot ’s avonds 18:00 bij één van onze vestigingen. Zo kunt u het te huren gereedschap aan het begin van de klus ophalen en na de klus weer retour brengen, zodat u niet hoeft te wachten tot de volgende dag.  

Ook voor al uw vragen staan onze medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag!