Over Ons

Sinds 2009 heeft St. Middelkoop een professionele verhuurafdeling , vroeger BZ Verhuur, tegenwoordig Middelkoop Verhuur. Deze verhuurd vanuit onze vestigingen in Zaltbommel, Buurmalsen en Werkendam tal van machines en gereedschappen voor de bouw, installatiewerken, loodgieterswerken, en de grond, weg en waterbouw. of het nu gaat om boor- breekhamers, diamantgereedschappen, rioolapparatuur, luchtgereedschappen, houtbewerking, kachels, bouwdrogers enz. enz. u kunt er bij ons voor terecht.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en wij bieden u daarom de deskundige ondersteuning van onze medewerkers. Ook bieden wij u perfect onderhouden machines en gereedschappen aan, altijd voorzien van het juiste advies.

U kunt bij onze vestigingen machines en gereedschappen huren al vanaf 6:00 uur 's morgens en 's avonds tot 18:00 uur. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om materialen snel af te halen en retour te brengen. Hierdoor kan de huurperiode vaak worden verkort.

Mochten er materialen en gereedschappen zijn die u niet op onze site terug kunt vinden maar toch wilt huren, neem dan gerust contact met ons op. Want we kunnen u er wellicht wel aan helpen.